mandag 13. oktober 2008

Nye kopper og gamle mugger...Hei igjen! Selv om jeg ikke har bursdag på leeenge enda, har jeg faktisk fått bursdagsgave i helga! Seks nydelige kopper med tefat fra eldstejenta og familien! Og siden de var helt meg, måtte jeg såklart dele dem med dere! Nydelige var de! Viser dere også noen av muggene/kannene mine, som jeg er veldig glade i! Har tilhørt familien, noen av dem riktig så gamle... Ha en fin uke videre!

4 kommentarer:

Solveig sa...

Oi,for noen fine kopper:)
Helt nydelige!
Så heldig du var;)
Når har du bursdag da?

Kjempe fin del av mugge/kanne samlingen din! De to mot høyre var veldig meg da:)

God natt og ha en fin tirsdag!

Solveig sa...

Hei hei:)
Litt værre i dag igjen,men helt okey enda. Har vært på posten å hentet Green Gate pakken min i dag:) Men nå får jeg ta det litt med ro. 21 desember ja,det skal jeg huske! Rett før jul ja, sikkert ikke så gøy når du var liten med tanke på feiring. Folk er jo så opptatt rett før jul!

Håper du har hatt en fin dag tross været;) Og får slappe av og kose deg når du kommer hjem da!

Solveig sa...

Jeg har bursdag den 18 november.. Ganske nærme jul;)
Hehe, system er ikke for alle nei! Er vell kanskje en kontroll freak jeg da.. Så lenge du vet hvor du har ting så er det vell greit:)

Slapper helt av i kveld, skal gå å lage til litt te snart:)
Håper du har en fin kveld!

Solveig sa...

Hei:)
Jada, de skjønner jo det at jeg ikke orker. Men det er jeg som forventer at jeg må diske opp med alt, og dekke så fint! Men de bryr seg ikke heller:P

Så koslig at du får besøk av Anita og Marit:) Kos dere masse! Det er sikkert helt herlig å være bestemor til ei så nydelig jente;) Veldig fint å bo nære,så du kan følge med alt som skjer, det skjer jo så mye i den alderen.

Håper du får en fin dag på jobb i ettermiddag:)